Orientering

Kære alle, hermed en forårsopdatering fra klinikken

NYE ÅBNINGSTIDER FRA 1. MAJ 2024

Som mange af jer har opdaget, har vi været sygdomsramt i vinters. Selvom vi fik hjælp fra vores dygtige vikar Nadja, kunne vi ikke følge med, og ventetiden blev lang. Vi har arbejdet hårdt, og nogle af jer har løst jeres udfordringer på anden måde i mellemtiden. Vi er nu nede på 2 uger for en e-tid. Akuttider og subakutte tider kan man få samme dag/i løbet af få hverdage ved telefonisk henvendelse.

Tak for jeres tålmodighed og forståelse.

 

Efter tilbagemeldinger fra Jer, besluttede vi os for at skifte vores telefoni system. Skiftet gik overraskende godt. Vi hører gerne fra jer, hvis I har observationer, I vil dele med os.

 

Som de fleste af jer ved, er jeg flyttet til Sorø i 2023 og pendler. For at få pendling og work/life balance til at gå op i en højere enhed, og samtidig tilgodese jeres ønsker om tilgængelighed uden for almindelig dagstid (8.00+16.00), kører vi en forsøgsperiode i nogle mdr med følgende:

Nye åbningstider:

Mandage:     kl. 8.00-18.00

Tirsdage:      kl. 7.30-16.00

Torsdage:     kl. 8.00-18.00

Fredage:       kl. 7.30-16.00

 

Onsdage vil blive administrationsdag, hvor klinikken er lukket for henvendelser. Der vil være mulighed for aftalte tlf/video konsultationer og muligt ind imellem også aftalte konsultationer og sygebesøg. Ved behov for akut lægehjælp onsdage henviser vi til:

på lige uger til læge Annette Kristjansen, Skottegården på tlf nr 32520202

på ulige uger til læge Nina Åslund, Skottegården 11 på tlf 32502760

Forsøgsordningen træder i kraft fra 01.05.2024.

Til sidst vil vi sige, at Sule, vores blæksprutte, har forladt os for at søge andre udfordringer i livet; vi siger tak for hjælpen for den tid, hun har været her, og ønsker hende held og lykke fremover.

HilSen Alléens Lægeklinik